Online Lise Tanıtımı – Kadıköy Anadolu Lisesi

7. ve 8. sınıf öğrencilerimizle 24.02.2021 tarihinde Kadıköy Anadolu Lisesinin çevrim içi tanıtımına katıldık. Okuldaki çeşitli bölümlerin, spor ve sanat faaliyetlerinin, yarışmaların, proje çalışmalarının, okulun başarılarının ve Türkiye derecelerinin gösterildiği tanıtım videosunu izledikten sonra öğrencilerimiz; okul rehber öğretmeninden okulun öğrencilere verdiği eğitim, öğrenilecek yabancı diller, kulüpler, spor faaliyetleri, sanatsal etkinlikler, farklı alanlarda okulun gösterdiği başarılar hakkında bilgi alıp merak ettikleri soruları sorma imkanı buldular.

”Çocuklarla Felsefe: Küçük Filozoflar” Projesi Kapsamında Prof. Dr. Kurtul Gülenç Bizlerleydi Previous Post
Okulumuz 4-B Sınıfı Öğrencilerinden Atlas Artun Amiroğlu, Uluslararası Düzenlenen “Caribou Contents”Matematik Yarışmasında Birincilik Elde Etmiştir. Next Post