”Çocuklarla Felsefe: Küçük Filozoflar” Projesi Kapsamında Prof. Dr. Kurtul Gülenç Bizlerleydi

Özel Evrim Ortaokulu Türkçe bölümü olarak yıllardır uyguladığımız ‘’Çocuklarla Felsefe: Küçük Filozoflar’’ projemizin en önemli aşamalarından biri olan ‘’Felsefecilerle Felsefe Yapmak’’ teması çerçevesinde Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kurtul GÜLENÇ, 6. Sınıf öğrencilerimizle çevrim içi keyifli ve heyecan verici bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin derste okuduğumuz felsefe kitaplarımızdan yola çıkarak sorular sordukları, zaman zaman eleştirip tartıştıkları, çeşit çeşit sonuçlara vardıkları bu keyifli etkinlikte öğrencilerimizin ‘’Çocuklarla Felsefe Yapılabilir’’i bizlere tekrar göstermiş olmasıyla gururlandık. Bu heyecanlı yolculuğumuzda bizlere her zaman destek veren Prof. Dr. Kurtul GÜLENÇ’e teşekkür ederiz.

Online Lise Tanıtımı – Saint Joseph Fransız Lisesi’nin Previous Post
Online Lise Tanıtımı – Kadıköy Anadolu Lisesi Next Post