8. Sınıf Öğrencilerimiz İtalyan Lisesi ve Galilelo Galilei Lisesindeydiler

8. sınıf öğrencilerimizle 26.02.2014 Çarşamba günü İtalyan Lisesi’ne gittik. Lise öğrencilerinin sahneye koyduğu kukla tiyatrosunun bir bölümünü izledikten sonra öğrencilerimiz, okul kütüphanesinde, okul rehber öğretmeninden, okulun öğrencilere verdiği eğitim ,lisede seçilebilecek dersler,öğrenecekleri yabancı diller ,kulüpler,spor faaliyetleri,sanatsal etkinlikler,farklı alanlarda okulun gösterdiği başarılar hakkında bilgi aldılar,merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar.
Aynı gün Galileo Galilei İtalyan Lisesi’ne de giderek konferans salonunda okul müdürü ve müdür yardımcısı tarafından okul hakkında bilgi edindiler. branş öğretmenleri öğrencilerimizle yakından ilgilenerek derslerini nasıl işlediklerini anlattılar, öğrencilerimiz okul yönetiminden ve öğretmenlerinden merak ettikleri detayları öğrenmiş oldular.Daha sonra okul rehber öğretmeni ile okulun bölümleri gezildi.Öğrencilerimiz gruplara ayrılarak hazırlık sınıfı öğrencilerinin derslerine katıldılar.

Okullar Ormanı Projesi Katılım Belgesi Previous Post
2. Sınıf Öğrencilerimizle Kidz Mondo’daydık Next Post