2. Sınıf Öğrencilerimizle Kidz Mondo’daydık

Özel Evrim İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde hayat bilgisi dersimizin “Benim Eşsiz Yuvam” teması kapsamında yer alan “Meslekler ve Özellikleri” konusunda , her mesleğin ne tür ihtiyaçlardan ortaya çıktığını ve hangi özelliklere sahip olduğunu keşfettikten sonra gerçekleştirdiğimiz KİDZ MONDO gezisinde keyifli anlar yaşadılar.
HAYALİNDEKİ MESLEĞİ ŞİMDİ YAŞA! Etkinliğinde ise birçok mesleği içine alan “Mini Bir Şehir” sayesinde öğrencilerin; sorumluluk duyguları, zamanını keyifli ve kaliteli geçirmek, hesap yapmayı geliştirmek, mesleklerle ilgili meraklarını gidermek, arkadaşlık, kendine ve başkalarına saygının yanında yaratıcılık ve iş birliği duygularını güçlendirmeyi hedefledik.
Gezinin sonunda; hem öğrenip hem de eğlenmenin mutluluğunu yaşayan çocuklarımız ,zamanın nasıl geçtiğini anlayamadılar.

2. Sınıf Öğretmenleri

8. Sınıf Öğrencilerimiz İtalyan Lisesi ve Galilelo Galilei Lisesindeydiler Previous Post
Karnaval Next Post