Bilim Şenliği 2018

Okulumuzda 8-14 Mart Bilim Haftası kapsamında öğrencilerimizin bilimsel düşünmelerini, yaparak yaşayarak öğrenmelerini, gözlem ve deney yeteneklerini geliştirmelerini sağlamayı amaçladığımız bir dizi bilim etkinliği düzenlenmiştir.

Bilim merkezi eğitmenleri tarafından oluşturulmuş olan Ekipnano; fen bilgisi, kimya, nanoteknoloji ve birçok alanda heyecan verici deneyler yapılmıştır.

Bilim herkese kapılarını açmış sonsuz bir evren gibi karşımızda tüm görkemiyle durmaktadır. Dili, dini, ırkı, ülkesi ne olursa olsun,aklını ve iradesini kullanabilen her insan, bilimin insanı özgürleştiren bu sınırsız evrende kendi gerçeğinin peşine düşebilir.Ulaşılan her bilgi hiç durmadan yeni soruları da beraberinde getirir.İşte Bilim ve Teknoloji Haftasında biz de 5.sınıflarımızla heyecanlı ve bir o kadar da yaratıcı ve üretken bir grup çalışmasını bilimsel yöntemleri de kullanarak gerçekleştirdik.Bu etkinliğimizi araştırma,sunum ve pano çalışması yaparak keyifle sonuçlandırdık.

#DünyaSaati – Evrim Okulları Dünyaya Bağlanmak İçin Işığını Kapatıyor Previous Post
Bakım ve Hijyen Bilgilendirmeleri Yapıldı Next Post