“Ağaçların Gizemli Dünyası” Proje Yarışmasından Birincilik Ödülü

FMV Özel Ayazağa Işık Ortaokulu tarafından düzenlenen “Ağaçların Gizemli Dünyası” temalı İstanbul İli Ortaokullar Arası Sosyal Bilimler Proje Yarışması’nda, okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meryem AYDIN’IN proje danışmanlığını yaptığı 5. sınıf öğrencilerimiz Tibet YILMAZER, Deniz AKAN ve Eren O’neil ŞİMŞEK’in hazırladığı “Ağacın Ruhu” adlı projeyi değerlendiren Türk Coğrafya Kurumu, birinciliği Özel Evrim Okulları’na verdi.

“Ağacın Ruhu” ismini verdikleri projelerinde 6-9 yaş grubu için “Gezgin Ruddy’nin Orman Maceraları” adlı bir hikaye kitabı hazırlayan öğrencilerimiz, bu kitapta Avusturalya’dan gelen okaliptüs ağacı Ruddy’nin ülkemizdeki ağaçların özelliklerini öğrenip bu ağaçlarla tanışma maceralarını anlattılar. İçindeki hikâye ve çizimlerin de tamamen öğrencilerimize ait olduğu bu kitabın hazırlanması ve sunumu aşamasında son derece keyifli anlar geçirdik.
Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ortaya koyan “Ağacın Ruhu” adlı projeye destek veren Türkçe öğretmenimiz Gizem ÖZDİL başta olmak üzere tüm Evrim ailesine proje ekibi olarak teşekkür ederiz.

Gezgin Rudy’nin Orman Maceraları

Atıkları Topla, Hediyeyi Kap Previous Post