NBA ile Sağlıklı Yaşam

16 Aralık Çarşamba günü okulumuzda NBA-Sağlık Beslenme alanında Can Tazegül sunum yaptı. Birçok öğrencinin katıldığı seminerde, sağlıklı bir yaşamın nasıl olması gerektiği üzerine bilgiler aktarıldı. Günlük tüketmemiz gereken vitamin, karbonhidrat, sebze-meyve ve proteinlerin neler olduğu, bunların eksikliğinde bedenimizde gerçekleşen hastalık, yorgunluk gibi durumlar Can Bey’in verdiği örneklerle daha da açıklık kazandı. Öğrencilerin kendi deneyimlerini de aktardığı seminerde sağlıklı bir yaşam için sporun vazgeçilmez olduğu Can Bey’in NBA maçlarından hazırladığı videoların gösterimi ile devam etti. Öğrencilerin sorularının cevaplanması ile seminer sona erdi.

Evrim Okulları 7den 70 e Kodlama Saati (Hour Of Code) Etkinliğine Katıldı Previous Post
Yerli Malı Haftası Next Post