Bansko Kayak Kampı

Özel Evrim Okulları olarak 27 Ocak- 01 Şubat 2015 tarihleri arasında öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Bansko Kayak Kampında hem keyifli vakit geçirdik hem de öğrencilerimizin kış sporlarına olan ilgilerini daha da pekiştirmek istedik. Tarih ve doğanın iç içe geçtiği şirin bir olimpiyat köyü olan Bansko’da başlangıç ve orta seviyede kayak bilen öğrencilerimiz, seviyelerine uygun olarak oluşturduğumuz gruplarda kayak eğitmenlerinden eğitim aldılar. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’yı ziyaret etme fırsatı da bulduğumuz gezimizde buranın tarihi ve kültürel dokusuna da tanıklık edip güzel anılarımızla evlerimize döndük.

I Mestieri e I Luoghi Della Citta Previous Post
Ergenlik Dönemi Değişimleri Ve Zararlı Alışkanlıklar Konularında Bilgilendik Next Post