Hasan Tahsin YILDIRIM

Yıllar öncesine gittiğimde, 1998 doğumlu oğlum Azem’e okul aradığımız günler geliyor aklıma.

Özel Evrim İlköğretim Okulu’nu gördüğümde sıcak mimarisi ve okulun kurucusu Namık Bey’in güler yüzlü karşılaması gönlümüzü fethetti ve o an “işte burası bizim okulumuz, aradığımız okul” dedim.

Zaman içinde öğretmenlerimizin ve okulun diğer çalışanlarının takım ruhuyla uyumlu bir çalışma içinde olduklarını gözlemledim.

Öğrenciler için herkes azami çaba sarf ediyordu ve bu çaba sonucunda başarısız olmak mümkün değildi, yeter ki öğrenci öğrenmek için verilen çabaya yanıt versin.

Zaman yolculuğunda okulumuzun her geçen daha da geliştiğini, özellikle Jacky Bey ve Polin Hanım’ın sorumluluğunda başarı grafiğinin yükseldiğini büyük bir mutluluk ve memnuniyetle izliyoruz.

YILDIRIM Ailesi olarak EVRİM Ailesi’nin bir üyesi olduğumuz için onur duyuyoruz…

Saygılarımla

Hasan Tahsin YILDIRIM