İklim İçin Dünya Saati

İklim kriziyle mücadelede çözümün parçası olarak hareket eden Özel Evrim Okulları her yıl olduğu gibi bu yılda dünya saati etkinliğine ışığını kapatarak kalpten bir ses verecektir. Dünyanın sembolik yapılarından Sidney Liman Köprüsü, Toronto’daki CN Kulesi, San Francisco’daki Golden Gate Köprüsü, Roma’daki Kolozyum, Çin Seddi, Türkiye’de Galata Kulesi, Dolmabahçe Sarayı gibi küresel öneme sahip bir çok simge, hızla büyüyen kampanyanın umut simgeleri olarak karanlıkta kalmaktadır.

Sizleri iklim için dönüşüm hareketine katılıp, geleceği birlikte aydınlatmak adına 26 Mart 2022 Cumartesi günü saat 20.30-21.30 arasında ışığınızı kapatmaya davet ediyoruz.

Eyleme katılım için www.dunyasaati.org adresinden bireysel kayıt yaptırabilir, sosyal medyadan dünya saati paylaşımlarını takip edebilirsiniz.

Çanakkale Geçilmez Previous Post
Saint Michel Fransız Lisesi Çevrimiçi Gezisi Next Post