Kayıt Bilgilendirmesi

ÖZEL EVRİM OKULLARI
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

Kayıt Kabul Süreci

06.02.2024 tarihinden itibaren 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ön görüşmelerimiz yapılacaktır. Okulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu gezmek isteyen ziyaretçilerimizin, önceden okul sekreterliğimizden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumaktır.

• ANASINIFI
2019 ve 2020 doğumlu öğrencilerden sınırlı kontenjan oranında, aday kayıt yöntemiyle öğrenci alınacaktır. Öğrencilerin yaş dönemi özelliklerine göre beklenen gelişim ölçütlerinin ve geldiği sınıf düzeyinin becerilerinin göz önünde bulundurulduğu Öğrenci Tanıma Görüşmeleri gerçekleştirilir.

• 1. SINIF
Önümüzdeki sene 1.sınıfa (2018 doğumlu öğrenciler) okulumuzun mevcut anasınıflarından gelecek olan öğrenciler ağırlıklı olarak kayıt yaptırabileceklerdir. Sınırlı sayıda alınabilecek öğrenci adayları için de öğrenci tanıma görüşmeleri sonucunda kayıtlar yapılabilecektir.

• 2., 3., 4., 5.,6., 7. VE 8. SINIFLAR
Ara sınıflara alınacak öğrenciler için sınıflardaki kontenjan açığı durumunda öğrenci tanıma görüşmeleri sonucunda kayıt yapılabilecektir. Okul sekreterliğinden alınan randevularla görüşmeler gerçekleştirilmektedir.

KESİN KAYITTA İSTENEN GEREKLİ BELGELER

• Öğrenciye ait 6 adet vesikalık fotoğraf
  • Anne, baba ve öğrencinin kimlik fotokopileri
  • Öğrenci adına alınmış Yerleşim Yeri (İkametgah) belgesi
  • Anne ve babası ayrı olan öğrenciler için velayetin kimde olduğunu gösteren belge
  • Okul ücretinin 1.taksiti
  • MEB Öğrenci Kayıt Sözleşmesi

Belirtilen belgeler okul idaresine teslim edilir. Kayıt öncesinde okul tarafından mail yoluyla gönderilecek form bizzat öğrenci velisi tarafından doldurulacaktır. Ara sınıflara nakil gelecek öğrencilerin resmi işlemleri, kayıt sürecini takiben, öğrencinin geldiği okul ile okul idaremiz arasında yapılan yazışmalar sonucunda gerçekleştirilir.

OKUL ÜCRETLERİ

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Ücretleri