Abant Gezisi

12 Aralık Perşembe günü 5-A ve 5-B sınıfları ile birlikte Abant Gezisi düzenlencektir.

Okuldan Hareket : 06.30

Program : Okulumuzdan hareketle yolculuğumuza başlıyoruz. Yolculuk esnasında kahvaltı paketlerimizle kahvaltımızı araçta yaparak yolculuğumuza devam ediyoruz. Saat 11.30 dolaylarında Abant Gölü Tabiatı Koruma Alanına varıp gişelerde aracımızdan iniyoruz. Abant Gölü kıyısından başlayan, göl etrafında herkesin yapabileceği yaklaşık bir saatlik yürüyüş yapıyoruz. Yürüyüş sonunda bir piknik alanına varıyoruz. Burada vereceğimiz molada barbeküde hazırlanan öğle yemeğimizi yiyoruz. İsteyen katılımcılar piknik alanı çevresinde botlarla kayma eğlencesine katılabilirler. Öğle yemeği sonrası (isteyen katılımcılarla) Abant Gölü’nü tepeden gören bir zirveye doğru yaklaşık yarım saatlik bir yürüyüş yapıyoruz. Vardığımız noktada botlarla kaymak için heyecanla bekleyen katılımcılarımıza bir süre serbest zaman bırakıyoruz. Daha sonra bir buçuk saatlik bir yürüyüş daha yapacağız. Yürüyüşümüz Abant Gölüne hakim bir tepenin eteğinde orman içi patikalarda olacak. Yürüyüşün ardından Abant turumuzu sonlandırıp İstanbul’a dönüş hazırlığına başlıyoruz.

Okula Dönüş : 19.00

Ayrıntılı bilgi ekteki dokümandadır.

NOT: 20 Kasım Çarşamba gününe kadar onaylı izin belgelerinizi Gizm Özdil’e teslim etmenizi rica ederiz.

Özel Evrim Okulları İznik Zeytin Toplama Turu Previous Post
Uludağ Kayak Kampı Next Post