Sosyal Bilimler Proje Yarışmasında Birincilik Ödülü

“100’ümüzü Güldürecek Köy Projeleri” temasıyla, 30 Mart 2024 Cumartesi günü FMV Özel Ayazağa Işık Ortaokulunun ev sahipliği ve Türk Coğrafya Kurumunun destekleriyle yapılan İstanbul İli Ortaokullar Arası 10. Sosyal Bilimler Proje Yarışması’nda 6/A sınıfından Ece AKBIYIK, Zeynep GÜLER, Asya ŞENYÜZ danışman öğretmenleri Meryem Aydın ile birlikte okulumuzu temsil etti. Öğrencilerimiz “Yakın Köy” adlı projeleriyle birincilik ödülünün sahibi oldular.

Bu projeyle çevreye duyarlı ve sürdürülebilir köy oluşumlarına dikkat çeken öğrencilerimiz, bilimsel bir araştırma süreci yürütmenin yanı sıra edindikleri bilgi ve tecrübeyi akranlarıyla paylaşarak arkadaşlarına örnek olmaya çaba gösterdiler. Öğrencilerimizi ve projenin yaratılma sürecinde değerli tavsiyeleri ile rehberlik eden öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Santral İStanbul Enerji Müzesi Gezisi Previous Post
Hak Temelli Yaklaşımla Yeniden Down Cafe’deydik Next Post