Psikososyal Eğitim Programı Uygulaması

Merkez üssü Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi olmak üzere; Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana, Osmaniye, Adıyaman illerinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem sonrasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda öğrencilerimize yönelik tüm eğitim kurumlarında Psikososyal Destek Hizmetleri yürütülmeye başlanmıştır.

Psikososyal Koordinasyon Birimi tarafından uygulanmak üzere MEB tarafından Deprem Sonrası Psikososyal Destek Eylem Planı oluşturulmuş ve hazırlanan Eylem Planı tüm illere bildirilmiştir.

Bizler de Özel Evrim İlkokulu olarak 23 Şubat 2023 tarihi itibariyle sınıflarımızda Psikososyal Eğitim Programını uygulamaya başladık. Bu program içeriğindeki etkinlikleri birer gün ara ile sınıflarımızda uygulamak üzere yaptığımız planlamayı 09 Mart 2023 günü tamamlayacağız.

“Mare e Cielo di Pace (Barışın Denizi ve Gökyüzü)” İsimli Sosyal Sorumluluk Projesi Previous Post
#EğitimleAşacağız Konteynır Sınıflar Türkoğlu’nda Next Post