Özel Evrim Okulları Uludağ Kayak Kampındaydı

Özel Evrim Okulları olarak 16- 19 Şubat 2014 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen Uludağ Kayak Kampını öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirirken hem eğlenceli vakit geçirdik hem de öğrencilerimizin kış sporlarına ilgilerinin artmasını sağladık. Kampımızda bir grup öğrencimiz kayak sporuyla tanışırken ikinci kez kampa gelen öğrencilerimiz ise geçen sene öğrendiklerini pekiştirme fırsatı buldular. Kayak sporunun güç ve dayanıklılık isteyen yönleriyle tanışan öğrencilerimiz aynı zamanda kış mevsiminin de güzelliklerini birlikte yaşamaktan keyif aldılar. Gezimizden geriye eğlenceli ve güzel anılar kaldı.

Uluslar Arası Raoul Wallenberg İnsan Hakları Ve İnsancıl Hukuk Enstitüsü Türkiye Program Yöneticisi Ville Forsman Okulumuzdaydı Previous Post
Okullar Ormanı Projesi Katılım Belgesi Next Post