Özel Evrim Okulları 2. Satranç Turnuvası

Bu yıl okulumuzda 2.’sini düzenlediğimiz satranç turnuvamız başarı ile sona ermiştir.
Misafir okullar: Sait Çiftçi İlkokulu, Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu, Özel Feriköy Ermeni İlkokulu, TV. Özel Şişli Terakki İlkokulu, Özel Pangaltı Ermeni İlkokulu,Özel Bahçeşehir Neslin Değişen Sesi İlkokulu, Necdet Kotil İlkokulu ve Şair Behçet Kemal Çağlar İlkokulu.

A kategorisinde (3. ve 4.sınıflar) Evrim 1. takım (Deniz Çakın, Ali Aras Er, Bora Dölek, Ali Tanrıverdi ve Deniz Korkusuz), ikinci olarak kupa ve takım oyuncuları madalya almaya hak kazanmıştır. Aynı kategoride masa derecesi yapan ve bireysel madalya alanlar:1. masalarda Deniz Çakın, 2. masalarda Ali Aras Er, 3. masalarda Bora Dölek ve Bora Kutay Şahözkan (Evrim 2. takım), 4. masalarda Ali Tanrıverdi.

Aynı zamanda B kategorisinde (1.ve 2. sınıflar) masa derecesi yaparak madalya alan öğrencilerimiz: Arte Gün Sarı 2. masalarda ve Kıvanç Pehlivan 4. masalarda.

Turnuva boyunca mücadele eden öğrencilerimizi tebrik ediyor ve turnuvada görevli çalışanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

7. Sınıflar İtalyan Lisesi Gezisi Previous Post
Evrim Öğrencileri Aladağlar’da Doğayla Baş Başa Next Post