Fulya Deneme ve Bilim Merkezindeydik

08.01.2014 Çarşamba günü 5-A ve 5-B sınıfından öğrencilerimizle Fulya Deneme Bilim Merkezinde eğlenceli bir atölye çalışması yaptık.
Fen ve Teknoloji dersinde öğrendiklerimizi interaktif deneylerle pekiştirme fırsatı bulan öğrencilerimiz, Antartika bölümünde küresel ısınma konusunda yapılan deneylerde, deprem yangın ve alternatif enerjiler konularında önemli farkındalıklar edindiler.
Uzay bölümünde de uzayda kilonuz,Karadelikve Planetarium ünitelerinde çeşitli gözlemlerde bulundular.Fen Atölyesinde oynadıkları oyunlarda bilim adamlarını taklit ederek bilim deneyleri ve sıvı azot deneyleri yaptılar.

Bilimin yaşamla ilişkilendirildiği bu etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Fulya Bilim ve Deneme Merkezine çok teşekkürler.

Çevre Yüksek Mühendisi Aslı AKIN Okulumuzdaydı Previous Post
Evrim Okulları Dünyada 30 Ülke 130 Kent Ve 7 Milyon İnsanın Ziyaret Ettiği “Karanlıkta Diyalog” Sergisindeydi Next Post