loader image
Özel Evrim Okulları
Fiziksel Etkinlik Müsabakaları

Okulumuz ilkokul öğrencileri ilçemiz de gerçekleştirilen fiziksel etkinlik yarışmalarına katılım gösterdiler. 1’inci sınıftan 4’üncü sınıfa kadar kategorilerin günlere yayıldığı yarışma programına geçen senelere göre katılım yoğundu. Heyecanın, spora özgü rekabetin oldukça hissedildiği oyunlar da amaç çocuklarda işbirliğini ve birlikte bir işi sonuca ulaştırma anlayışını geliştirmekti.

On farklı oyunun yer aldığı etkinlikler atma, atlama, koşma ve koordinatif becerilerinin ölçülmesi içeriğiyle değerlendirmeye alındı.

Okulumuz 1. sınıflar da ilçe 3.sü, 2. sınıflar da ilçe 2.si, 3.sınıflar da ilçe 4.sü ve 4. sınıflarda ilçe 2.si olmuştur ve ilk üçe giren sınıflarımız il yarışmalarında ilçemizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

Etkinlik de tüm sınıflarımız koşu ve atlamalar da takımlar halinde elde ettikleri derecelerle öne çıkmış, çabukluk ve sıçrama özellikleri gerektiren oyunlar da olumlu bir performans ortaya koymuştur.

Oyunlar aynı zaman da çocuğun başarma-başaramama duygusunu yaşaması , motorik eksikliklerini görme açısından da faydalıdır. Aynı zamanda oyunlar okulumuz da beden eğitimi ve spor dersinin içeriğin de önemli bir yeri kaplamaktadır. Tüm öğrencilerimiz bu oyunları ders etkinliği olarak işlemektedir.

Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Lösev İçin Maskeli Kurabiye Previous Post
Lezzet Şenliği – “Ürettiklerimiz” Next Post