EVRİMLİLERİN UZAY KAMPI MACERASI

7. sınıf öğrencilerimiz İzmir Uzay Kampı Türkiye’de “Yıldızlar ve Gezegenler Macerası” programına katıldılar. Programda öğrenciler, uzay bilimleri alanında eğitim alıp, uzay simülasyonları ile takım çalışmasına teşvik edilip uzay teknolojileri ile tanıştılar. Program boyunca; sıcak hava balonu yapımı, uçuş görevi simülasyonu, astronot simülatörünün kullanılması, Hurricane 360 VR Simülatörü ile sanal gerçeklik macerası, astronot kıyafetlerinin tanıtılması, sanal gökyüzünün oluşturulduğu planetaryum ile takımyıldızlarının gökyüzündeki konumlarını tanıma, problem çözme, zaman yönetimi ve takım çalışması yeteneklerini geliştirmeye yönelik aktiviteler ve sanal Mars gezisi simülatörü kullanımı gibi etkinliklere katıldılar. Öğrencilerimiz kamp sonunda düzenlenen mezuniyet töreninde başarı sertifikalarını aldılar. Böylece öğretici deneyimler ile dolu keyifli bir program yaşamış oldular.

EVRİMLİLER YİNE MATEMATİK KÖYÜ’NDEYDİ Previous Post
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz Next Post