loader image
Özel Evrim Okulları
Evrimliler Kendi İradesiyle Temsilcisini Seçti

2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul ve sınıf temsilcisi seçimleri, öğretmenlerin organizasyonu ve gözetimiyle gerçekleştirildi. Öğrenciler, seçme ve seçilme hakkını kullanmanın heyecanı ile seçim takvimini takip ettiler. Takvimde belirtilen propaganda döneminde gerek sınıf gerekse okul temsilcisi adayları kendilerini tanıtmanın yanı sıra vaatlerini de sıraladılar.

12 Kasım Çarşamba günü ilk ders ile oy verme işlemi başladı ve bütün sınıflar kendileri için belirlenmiş olan saatte sandık başına gittiler. Seçim için hazırlanmış olan paravanın ardında kendilerini temsil edeceğine inandıkları adayı, oy pusulasında işaretleyerek ona oy verdiler. Bu atmosferi ilk kez yaşayan birçok öğrenci, kendi fikirlerinin dikkate alınmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Gizli oy ilkesiyle hareket eden öğretmenlerimiz, bir grup öğrencinin şahitliğiyle oyları açık olarak saydı.

Oy çokluğu ile Kathrine SAKIZ Evrim Öğrencilerinin temsilcisi oldu. Okul Temsilcimiz Kathrine SAKIZ’ı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Barış Posteri Yarışması Previous Post
10 Kasım Atatürk Anma Töreni Next Post