Evrim Öğrenciler Abant’ta Baharı Karşıladı

Doğanın eşsiz köşelerinden biri olan Abant’ın güzelliklerini yaşamak için 5. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte keyifli bir doğa gezisi yaptık. Abant, ilkbaharın getirdiği canlılıkla adeta bir renk festivali içindeydi. Günlerdir heyecanla Abant’a gitmeyi bekleyen öğrencilerimizi doğa misafirperverliğiyle karşıladı. Kamp alanında çadır kurmayı, kamp yaşamının kurallarını, doğaya saygıyı kamp şefimizden öğrenmeye çalıştık. Kamp ateşimiz için odun toplama gezimizin ardından barınağın nasıl yapıldığını öğrendik. Kamp ateşimizi yakmanın ardından etrafında kurulan dosthane sohbetler bizlere sıcacık bir atmosfer yarattı. Kamp ateşimizde pişirdiğimiz közde patates ve marşmelovların bu sohbete eşlik etmesi ayrı bir mutluluk kattı. Şarkılar söyleyerek ateş başındaki sohbetimize çadırda devam ettik. İlk kez çadırda kalıyor olmanın heyecanı bizleri sarıp sarmaladı. Soğuk bir gecenin ardından güneşin ilk ışıklarıyla uyandık. Güzel bir kahvaltının sonrasında etkinliklerimizi doğanın eşsiz güzelliğiyle gerçekleştirdik. Abant’tan ayrılma vakti geldiğinde, doğanın misafirperverliğine teşekkür ederek İstanbul’a doğru yola koyulduk.

Evrim Okulları Akademik Platformda Previous Post
Mektup Arkadaşlığı Projesi Next Post