Evrim Mezunu Bir Öğretmen Kardeşimizden Mektup Var!

Özel Evrim Okulları olarak öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz Gümüşhane Kale Köyü’ndeki Kale Koçtaş İlkokuluna kitap, kıyafet ve oyuncak yardımı sonrası bizleri çok mutlu eden bir teşekkür mektubu aldık.

Değerli Öğretmenim,
Eşimin görevi dolayısıyla geldiğim bu köyde minik yavrularımızın ve ailelerinin ne zor şartlar altında yaşadığını gördüm. Çevremden topladığım yardımlarla bugüne kadar az da olsa toparlandık. Çocuklarımız her çocuk gibi sevgi dolu. Yaşadıkları ortamı normal zannederek yaşıyorlar. Fakirliklerinden bile haberleri yok. Ne istersin benden diye sorulunca “şeker” diyorlar. Bizim alıştığımız gibi oyuncak, kıyafet , bilgisayar oyunları istemiyorlar. Okulumuzun göndermiş olduğu yardım kolilerini aldığımda iyi ki Evrimli olmuşum dedim. İyi ki Evrim de okumuşum. İyi ki böyle güzel kalpli öğretmenlerim olmuş. İyi ki ben de öğretmen olmuşum. Başta sesimize kulak veren Lale Doruk Öğretmenime, çocuklarımıza yardım etmeyi kabul eden değerli müdürüme, öğrencilerini organize eden saygı değer öğretmenlerime, öğrenci kardeşlerimize ve de velilerimize teşekkürü borç bilirim. Saygı ve Sevgilerimle mektubuma son verirken Kale Koçtaş İlköğretim Okulu olarak sizlere yürek dolusu sevgiler gönderiyoruz.

İng. Öğretmeni
Sanıl Ahu ÖZTÜRK BAHAR