loader image
Özel Evrim Okulları
Enerji Tasarruf Haftası

Evrim Okulları olarak Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle okulumuzda konuyla ilgili çeşitli sunumlar yapılmış, sergiler düzenlenip müze ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

Santral İstanbul Enerji Müzesi

Osmanlı Devleti’nin kent ölçekli ilk elektrik santrali olan ve Türkiye’nin önemli endüstriyel miras örnekleri arasında sayılan Silahtarağa Elektrik Santralına 18 Ocak 2017 tarihinde 7. Sınıf öğrencilerimizle fen bilimleri dersi kapsamında düzenlediğimiz gezimizde ilk olarak Enerji Müzesi’nin giriş katında yer alan Enerji Oyun Alanında öğrencilerimiz, birçok deneyi gerçekleştirme olanağı bularak eğlenerek öğrenme sürecini yaşadılar. Ardından müzenin diğer bölümlerini gezip gözlemleme fırsatını yakaladılar. Öğrencilerimiz, hem derslerde öğrendiklerini pekiştirdiler hem de ülkemizin endüstriyel gelişim tarihi hakkında da bir farkındalık edindiler.

Şişli Belediyesi Enerji Tasarrufu Sunumu

19.01. 2016 tarihinde 5 sınıf öğrencilerimize, okulumuzda Şişli Belediyesinde görevli Çevre Yüksek Mühendisi Aslı Akın tarafından geri dönüşüm önemi ve atıkların değerlendirilmesinin önemi konulu seminer verildi. Öğrencilerimizin çevre ve atıklar konulu soruları cevaplandırıldı, doyurucu açıklamalarda bulunuldu.


Sınıf Öğretmenimiz İsmail Kaplan’ın paylaşımı

Tüketim, Gıda, Çöp ve Geri Dönüşüm

Öğrencilerimizin Hazırladığı “Enerji Tasarrufu” Konulu Sunum

Pano Çalışmaları

Hour Of Code – Kodlama Haftası 2016 Previous Post
İstanbul Erkek Lisesi Gezimiz Next Post