Emeğini Paylaşan Kardeşime İyi Seyirler

19 Kasım Perşembe günü Şanlıurfa Viranşehir’e bağlı Tepeyolu İlkokulu öğrenci ve velilerinin bizler için tarlalarına ektikleri ürünlerle ‘’Emeğini Paylaşan Kardeşime İyi Seyirler’’ adlı projemizi gerçekleştirdik.
Projemiz kapsamında veli, öğretmen ve öğrenci işbirliği ile bir yemek menüsü hazırlayarak menünün satışını yaptık. Bu etkinlik sonucunda Tepeyolu İlkokulu öğrencileri, yaşadıkları şehrin merkezine ilk defa giderek şehri tarihsel ve kültürel yönleriyle tanıma fırsatı buldular. Sinema filmi izleyerek başladıkları geziyi Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesi, Balıklı Göl ve Şanlıurfa Kapalı Çarşısı’nı da ziyaret ederek tamamladılar. Bu güzel projeyi hayata geçirmemizde emeği geçen başta okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meryem AYDIN, Dans ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Senem ÖZKANTAR, Tepeyolu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Yeliz DOĞAN olmak üzere tüm Evrim ve Tepeyolu öğrencilerine ve her iki okulun emektar velililerine teşekkür ederiz.

Okul Bahçemizde Çadır Kampı Previous Post
Başak Buğur – “Barış Posteri” Next Post