Dünya Günü’nde Downlı Dostlarımızla Emirgan’daydık

19 nisan 2017 çarşamba günü ortaokulun ingilizce sınıfı öğrencileri “dünya gününü” ingilizce kullanılarak engelli arkadaşlarla birlikte çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Gün boyunca birlikte yenildi içildi ve oyunlar oynandı. 5. Sınıf öğrencilerimiz ingilizce ipuçlarını değerlendirerek hazine avına çıktılar, bulduklarının resmini çekerek kanıt gösterdiler ve dünya bulmacasını tamamlayarak oyunu sonlandırdılar. 6 ve 7. Sınıflar ise çevrelerinde gözlemledikleri ile ilgili kelime oyunu oynadılar.

Down’lı dostlarla birlikte olarak sosyal bilinçlenme adına bir örnek daha gerçekleştiren öğrencilerimiz görerek öğrenme ve uygulamada başarılı oldu. Artık gelenekselleşen ingilizce dünya günü kutlamasının down’lı dostlarla olması güne daha başka olumlu bir anlam yüklüyor.

Robert Kolej Gezisi Previous Post
Çocuklarda Cinsel Gelişim ve Değişimlerin Psikolojik Etkileri Next Post