Dünün Oyunları, Bugünün Çocukları. Geleneksel Oyunlar Festivali

27 Mayıs 2017 Cumartesi günü, Özel Evrim Okulları, Galileo Galilei, Marco Polo ve Imi İtalyan Lisesi’nin de katılımıyla İstanbul İtalyan Konsolosluğu bahçesinde gerçekleşen bir şenlik gününe iştirak etti. Okulumuz, anasınıfı ve beşinci sınıf italyanca öğrencileri tarafından temsil edildi.
Paylaşım, mutluluk ve eğlence açısından çok özel anlardı.

İstanbul İtalyan Başkonsolosu’nun resmi konuşmasının hemen ardından anasınıfı öğrencilerimiz ve Marco Polo okulunun anasınıfı öğrencileri hep birlikte oyun teması ile ilgili sanatsal bir performans sergileyerek günün açılışını yaptılar.

Daha sonra, tüm katılımcılar oyun alanlarında yerlerini aldılar ve yarışlara başlandı. Final oyunu olarak ise, eğlenceli bir hazine avı tüm katılımcıları uzun bir süre meşgul etti! Beşinci sınıflardan iki öğrenci, hazine avı oyununu kazanan grupta yer aldı.
Tüm organizatörlere, katılımcılara ve her şeyden önemlisi okulumuzu bu güzel günde temsil eden Özel Evrim öğrencilerine teşekkürler.

“Çocuk-Aile-Okul” Konulu Seminer Previous Post
BİLSEM – Başarılı Olan Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz Next Post