loader image
Özel Evrim Okulları
Down Sendromlu Kardeşlerimizi Okulumuzda Ağırladık

27 Mart 2015 Cuma günü, İngilizce ve Türkçe Bölümlerinin ortak çalışmasıyla, 5. Sınıf öğrencilerimizle Down Sendrom’lu 10 arkadaşımızı okulumuzda buluşturduk. Konuk arkadaşlarıyla daha ilk anlarda kaynaşan öğrencilerimiz, Kapalı Spor Salonu’muzda gerçekleştirdiğimiz ilk etkinliğimizde onlara Nazım Hikmet’in “Sevdalı Bulut” kitabından masallar okudu. Birbirimize bilmeceler sorduk. Birlikte şarkı söyledik, dans ettik ve ardından her konuğumuza, Nazım Hikmet’in “Sevdalı Bulut” kitabını hediye ettik.

Daha sonra bahçede spor etkinlikleri yaptık. Çok eğlendik. Birlikte çok güzel anlar yaşadık. paylaşmanın güzel olduğunu ve farklılıkların bizi birbirimizden ayırmayıp birbirimize daha da yaklaştırdığını hissettik.

Konuklarımıza veda etme vakti geldiğinde biraz hüzünlenmiş olsak da birlikte geçirdiğimiz her anın belleğimizde ve ruhumuzda her zaman kalıcı olduğunu bilme duygusuyla ve 5,6 ve 7. Sınıf İngilizce Öğrencilerinin Dünya Günü 22 Nisan 2015 Çarşamba Emirgan Lale Bahçesi pikniğinde buluşma dileklerimizle tezahüratlar arasında dostlarımızı uğurladık.

“Dikkat Dağınıklığı” Previous Post
Evrim Kütüphane “Yazarlar-Kitaplar” Adlı Kolaj Çalışmasını Sunar Next Post