Değerli Müdürümüz Polin ÖKKE’nin Hem Doğum Gününü Hem de Okulumuzdaki İlk Müdürlük Yılını Kutladık

Kurucu Temsilcimiz Jacky Doyen’in düzenlediği sürpriz doğum günü partimiz, Evrim ailesi olarak bizlere coşku, duygusallık ve içtenliği bir arada yaşattı.
Tüm okulumuz adına iletmek istediğimiz duygu ve düşüncelerimizi şöyle ifade ediyoruz :

Sevgili Polin Öğretmenim,

Bizi her gün gülen yüzünüzle karşılıyorsunuz. Müdürlüğünüzün bu ilk yılında okulumuz sizinle daha da güzel.
Bugün sizin doğum gününüz, size sağlık, mutluluk ve sevinç dolu bir yaşam diliyoruz.
Daha nice yıllar Evrim ailesiyle birlikte olmanın gurur ve mutluluğunu yaşayacağınıza gönülden inanıyor, tüm öğretmenlerimiz ve okulumuz adına size mutluluk dolu yıllar diliyoruz.

Öğrencimiz Defne Gürel Finalde Koştu Previous Post
Atıkları Geri Dönüşüme Kazandırma Next Post