Karaman ve Akçaşehir Kitap, Oyuncak vb. Yardımı

Öğrenci ve velilerimizin desteğiyle Karaman ili Akçaşehir Belediyesine kitap, oyuncak ve kıyafet yardımında bulunmuştuk. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden veli ve öğrencilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Özel Evrim Okulları Kadrosunda Çalışan Değerli Yöneticilerimiz ve Sevgili Öğretmenlerimiz;

Ben Karaman İli, Akçaşehir Kasabasın da, Ortaokul öğretmeniyim. İlk görev yerim olan bu kasabada annem ile birlikte kalıyorum. Tıpkı diğer meslektaşlarım gibi bende büyük bir heyecanla çıktım bu kutsal yola. Maalesef ki bazı eksiklikler beni ve o minicik öğrencilerimi olumsuz yönde etkiliyor. İlk öğrencilerim, ilk göz ağrılarım daha iyi şartlarda eğitim alsınlar istiyorum. Sizden gelen okuma kitapları için teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

Nurgül YILDIZ
Türkçe Öğretmeni