5. Sınıf Öğrencilerimiz Karikatürsit Hicabi Demirci İle Görsel Okuma Atölye Çalışması Yaptı

4 Nisan 2017 Salı günü görsel okuma ve medya okuryazarlığını içeren atölye çalışmamızda ulusal ve uluslararası karikatür yarışmalarından toplam 45 ödül alan, ayrıca derslerde öğrencilerle birlikte yorumladığımız, birçok önemli değerin altını çizen karikatürlerden oluşan ”Çizgili Dünya” kitabının çizeri Hicabi DEMİRCİ 5. sınıf öğrencilerimizleydi.

Okul kütüphanemizde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada, çocuklarımız farklı karikatürleri çizerimizle birlikte yorumladılar; karikatür sanatının geçmişi ve bugünü hakkında çok değerli bilgiler edindiler. Keyifli anların yaşandığı bu etkinliğimizde çocuklarımızın yaratıcı yorumları bizleri gururlandırdı.

Bir Hayvan Bakımı ve Sahiplenilmesi Previous Post
3 Tutku Kitap Kahve Çikolata Festivali’ndeydik Next Post