Almanya İstanbul Başkonsolosu Micahel Reiffenstuel’ün Okulumuzu Ziyareti

Almanya İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, 13 Ocak Pazartesi okulumuzu ziyaret etti, önce anasınıfı öğrencilerimiz tarafından karşılandı. Okul Müdürümüz Polin Ökke ve Okul Kurucumuz Jacky Doyen, Başkonsolos Reiffenstuel’e eşlik ederek okulumuzu gezdirdi. Ardından kütüphanede hazırlanan programa geçildi. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Okul Aile Birliği’nden velilerimizin de katıldığı program, okul korosunda yer alan öğrencilerimizin hazırladığı müzik dinletisi ile başladı. Dinletinin ardından 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin İtalyanca ve İngilizce hazırladığı Barış temalı sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından program sona erdi.

Almanya İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel’e okulumuza yaptıkları bu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Kitap İnceleme Kapsamında Yazar Toros Öztürk Okulumuzdaydı Previous Post
Basın Yayın Kulübünün Medya Kuruluşu Ziyareti Next Post