Zeki DEMİRKUBUZ

Benim için her şeyden önemlisi, kızımın en az dört yılını geçireceği okulda ilişkilerin sıcak ve samimi olmasıydı. Evrim Koleji’ne ilk geldiğimde bu samimi ve sıcak ortamı gördüm. Evrim’de herkes eşit ve öğretmenler çocuklara karşı çok duyarlı. Bir devlet okulunun samimi ortamı, bir özel okulun itinalı eğitim anlayışı hemen hissediliyor. Çocuklara hem sevgi hem de saygı gösteriliyor. Bunlardan sonra ikinci derecede önemsediğim şey dil eğitimi. Evrim Koleji’nde kızım son derece iyi bir şekilde, iki dil birden öğrenebilecek. Üçüncü olarak Emine Öğretmen faktörü de olunca hiç düşünmeden ve başka bir okulla görüşmeden eşimle kararımızı verdik. Akademik başarı bizim için en son geliyor ama okulun bu alanda da başarılarını arkadaşlarımızdan duyduk. Çok mutluyuz ve bunun böyle süreceğine de eminiz. Bir tek görsel sanatlar ve atölye çalışmalarına biraz daha ağırlık verilebilir.

Tolga SAĞ Previous Post