Kampüs Birimleri

Yemekhane

Okulumuzda 400 kişi kapasiteli bir yemekhanemiz bulunmaktadır.

Yemek hizmeti OPTİMAL YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ A.Ş. tarafından verilmektedir.

Sağlıklı Beslenme

Bilgisayar Laboratuvarı

Akıllı tahta ile desteklenmekle birlikte son teknoloji bilgisayarlar ile donatılmış bir bilgisayar laboratuvarımız mevcuttur.

Fen Laboratuvarı

Öğrenciye yönelik şekilde tasarlanmış, deneye ve uygulama odaklı modern bir fen laboratuvarımız mevcuttur.

Görsel Sanatlar Atölyesi

Kültür ve sanatın ön planda tutulduğu okulumuzda öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir görsel sanatlar atölyesi bulunmaktadır.

Okul Servisi

TURBÜS ULAŞIM HİZMETLERİ

Eğitim Kurum ve Kuruluşlarına, Kolejler, Özel Okullar, Liseler ve Orta öğretimlere Öğrenci Taşımacılığı alanında Servis Hizmetleri Sunmaktadır. Turbüs; olarak bugüne kadar edindiğimiz bilgi ve tecrübemize dayanarak öğrenci taşımanın önemini ve sorumluluklarını bilen kadromuzla hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. İçinizde en küçük bir şüphe olmaksızın çocuklarınızı içiniz rahat bir şekilde teslim etmenizi sağlayan öğrenci taşımacılığı hizmetlerimizin merkezinde çocuklarınızın güvenliği ve konforu yer almaktadır. Firmamıza özel taşıma modeliyle çocuklarımız taşıyor. Tüm bu sürecin başlangıcından itibaren taşıma hizmetlerimizi sürekli denetliyoruz. Hizmet verdiğimiz bütün okullarda yer alan ofislerimizle eş zamanlı çalışan denetim ekibimiz, öğrenci taşımacılığına ilişkin verilen hizmetlerin sürekliliğini, kalitesini, güvenirliğinde değişme olmadığından her daim emin olmanın rahatlığını yaşarsınız.

TURBÜS ULAŞIM HİZMETLERİ

Hürriyet Bulvarı Eval Yakuplu Plaza B Blok no 135 Beylikdüzü / İSTANBUL 34980