İstanbul CILS Merkezi

Sevgili Veliler ve Öğrenciler,

İstanbul CILS Sınavı yetkilisi olarak, pandemiden dolayı sınavın 2021 ocak ayına ertelendiğini söylemek için sizlere yazıyorum.
Bu haberle birlikte bazı şeyleri de netleştirmek isterim:

1. Bu karar, ben ve senelerdir CILS sınavı yapılan okullar olan İtalyan Lisesi IMI, Galileo Galilei İtalyan Lisesi ve Özel Evrim Okulları’nın idaresi ile birlikte alınmıştır. Altını çizmek isterim ki, farklı okullarda CILS sınavı yapılmasının tek sebebi, öğrenciler için kendi okullarında kalmanın daha kolay olduğuna inanmamızdır.
2. Siena Yabancılar Üniversitesi CILS Merkezi’ni bu kararla ilgili hemen bilgilendirdim ve şartlar yerine geldiğinde sınav yapılabileceğini, yeni bir sınav için uygun olduklarını bildirdiler. Koşulardan dolayı ocak ayında da CILS sınavını gerçekleştirmek mümkün olmazsa bir daha ertelenebilir.
3. Bugünlerde sınav tarihi ve yeri ile ilgili çok fazla farklı bilginin olmasının sebebi, bütün insanlığın yaşamını da etkileyen yaşadığımız sağlık şartlarından dolayıdır. İtalyan okullarının müdürlerinin iş birliğiyle en iyi şartlarda sınavı gerçekleştirmek istesek de öğrencilerinin sağlığının çok daha önemli olduğuna karar verdiğimiz için sınavı erteledik.
4. Bugünlerde ödediğiniz CILS sınav ücretleri ertelenen diğer oturumlar için geçerlidirler.

CILS sınavı ile ilgili daha fazla bilgi için sizlere mail adresini bırakıyorum:

Herkese en içten dileklerimi iletiyorum.

İstanbul, 23 Kasım 2020

Giovanni Amadori

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı İhtiyaç Listeleri Previous Post
11 OCAK PAZARTESİ SABAHI SAAT 10’DA İSTİKLAL MARŞI’MIZI HEP BİRLİKTE OKUYORUZ Next Post