2016-2017 Genel Bilgilendirme ve İhtiyaç Listeleri

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrencilerimizin kullanacakları kitap ve malzemeler, kıyafetler, taşıma hizmetleri gibi konularda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Öğrencilerimizin kullanacağı kaynak kitaplar ile anasınıfı kırtasiye ve görsel sanatlar malzemeleri 1-20 Eylül 2016 tarihleri arasında okulumuzda satışa sunulacaktır. Ayrıca MEB tarafından verilen kitaplar okul aracılığıyla öğrencilerimize dağıtılacaktır. İtalyanca dersi kitapları bu sene de okul açıldığında İtalyanca öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtılıp ücret konusunda bilgilendirileceksiniz.

İngilizce ders kitapları www.duruelt.com sitesinde bulunan online satış bölümünden alınacaktır. Ayrıntılı bilgi ektedir.

Öğrencilerimizin kırtasiye listeleri aşağıdaki linklerdedir.

Okul forması ve eşofmanları 22 Ağustos – 19 Eylül 2016 tarihleri arasında okulda satışa sunulacaktır. Anasınıfında serbest kıyafet giyilecek olup beden eğitimi dersi ve okul gezilerinde okul eşofmanları giyilecektir. Ayrıca sene boyunca pazartesi günleri kıyafet satışı firma yetkilileri tarafından yapılmaya devam edilecektir.

Daha önce de tarafınıza iletildiği gibi okulumuza servis taşımacılığı hizmeti veren firma değişmiş olup, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Tursan Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. ile çalışılacaktır.

Okulumuzun genel işleyişi ile ilgili bilgileri bulabileceğiniz, eğitim-öğretim yılı başında sizlere mail yoluyla ulaştırılacak “Veli Bilgilendirme Kitapçığı” nı incelemenizi önemle hatırlatırız.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

ANASINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ

İLKOKUL İHTİYAÇ LİSTELERİ