“Işıkları Kapatıyoruz Gezegeniz Yaşatıyoruz” – Dünya Saati Uygulaması

Değerli Evrim Ailesi Üyeleri,

Ülkemizde 2008 yılından beri WWF-Türkiye tarafından yürütülen Dünya Saati uygulaması dünyanın en büyük eylemi olarak bu yıl da gerçekleştirilecektir. Önceki yıllarda olduğu gibi birçok anıtsal yapı bu sene de ışığını kapatıyor. 100’ün üzerinde ülkenin yer aldığı eylemde, 7 kıta ile birlikte Evrim Okulları, İstanbul’dan Yeni Zelanda’ya milyonlarca insan, kurum ve organizasyon iklim değişikliği için ışıklarını kapattı.

WWF-Türkiye ve Evrim Okulları, her sene olduğu gibi bu sene de, doğaya duyarlı ve sorumlu yaklaşan siz değerli öğrenci ve velilerimizi 27 Mart Cumartesi 20.30-21.30 saatleri arasında “ışıkları kapatıyoruz gezegeni yaşatıyoruz” sloganıyla ışığını kapatmaya davet ediyor.

11 OCAK PAZARTESİ SABAHI SAAT 10’DA İSTİKLAL MARŞI’MIZI HEP BİRLİKTE OKUYORUZ Previous Post
Yazar Etkinliği – “Duygu ve Karakter Tasarımı Atölyeleri” Next Post