loader image
Özel Evrim Okulları
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı İhtiyaç Listeleri

Sayın Veli,

24.08.2020 Pazartesi günü uzaktan eğitim ile başlayacak eğitim öğretim yılı için öğrencilerimizin kullanacakları kitap ve malzeme konuları ile ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz. Ders işleyişinin sağlıklı ilerleyebilmesi için öğrencilerimizin ders malzemelerinin eksiksiz bir şekilde tedarik edilmesi gerekmektedir.

· Anasınıfları, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin kullanacağı kaynak kitaplar 17 Ağustos 2020 tarihinden itibaren online satışa sunulacaktır. Kaynak kitaplar Nazım Kitabevi tarafından hazırlanacaktır. Velilerimiz kitapları https://www.okulsiparisim.com/ozel-evrim-okullari adresinden **** kodunu girerek online satış yoluyla temin edebileceklerdir. MEB kitapları okulumuza gelince sizlere bilgi verilecektir. Nazım Kitabevinden kitap siparişi verilirken Müzik Kitapları ile ilgili aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekmektedir.

1. 1.sınıf öğrencilerimiz 2 müzik kitabını da alacaklardır.

2. 2. ve 4.sınıflarda müzik kitaplarını yalnızca okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz alacaklardır.

3. 3.sınıflarda, “Müziğin ABC’si” kitabını tüm öğrenciler alacaklardır.

· İngilizce ders kitapları 17 Ağustos 2020 tarihinden itibaren http://beyazadam.com/evrimokullari sitesinde bulunan online satış bölümünden alınacaktır. Ayrıntılı bilgi ektedir.

· İtalyanca dersi kitapları her sene olduğu gibi okuldan dağıtılacaktır. Ücret konusu ile ilgili sizlere mail yoluyla bilgi verilecektir.

· Öğrencilerimizin kırtasiye listeleri ektedir. Listedeki malzemeler Cankardeş Kırtasiye’den ( İzzetpaşa Sok. No:30/A Bomonti Şişli ) okulumuza özel uygun fiyatla temin edilebilecektir.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

ANASINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ

İLKOKUL İHTİYAÇ LİSTESİ

ORTAOKUL İHTİYAÇ LİSTESİ

ÖZEL EVRİM OKULLARI

Cils Sertifikası Yeni Seviye Previous Post
İstanbul CILS Merkezi Next Post