loader image
Özel Evrim Okulları
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Kitap ve İhtiyaç Listeleri Hakkında Bilgilendirme

Sayın Veli,

2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrencilerimizin kullanacakları kitap ve malzemeler, kıyafetler, taşıma hizmetleri gibi konularda sizleri bilgilendirmek isteriz.

· Öğrencilerimizin kullanacağı kaynak kitaplar ile anasınıfı kırtasiye ve görsel sanatlar malzemeleri 05 Eylül – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında okulumuzda satışa sunulacaktır. Ayrıca MEB tarafından verilen kitaplar okul aracılığıyla öğrencilerimize dağıtılacaktır. İtalyanca dersi kitapları her sene olduğu gibi okul açıldığında İtalyanca öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtılıp ücret konusu velilere mail yoluyla bildirilecektir.

· İngilizce ders kitapları www.duruelt.com sitesinde bulunan online satış bölümünden alınacaktır. Ayrıntılı bilgi ektedir.

· Öğrencilerimizin kırtasiye listeleri ektedir.

· Okul forması ve eşofmanları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında okulda satışa sunulacaktır. Anasınıfında serbest kıyafet giyilecek olup beden eğitimi dersi ve okul gezilerinde okul eşofmanları giyilecektir. Ayrıca sene boyunca Pazartesi günleri kıyafet satışı firma yetkilileri tarafından okulumuzda yapılmaya devam edilecektir.

· Okul servisi hizmetinden faydalanmak isteyen velilerimiz yeni eğitim yılı ile ilgili Tursan firması yetkilileri ile okulda bulunan bürolarında irtibata geçebilirler.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

1. DURU ELT 2017-2018 İNGİLİZCE KİTAPLARI LİSTESİ

Evrim Okulları Online Satış Şifreleri ve Bilgilendirme Formu

2. İngilizce Kitapları Hakkında Bilgilendirme

ANASINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ

İLKOKUL İHTİYAÇ LİSTESİ

ORTAOKUL İHTİYAÇ LİSTESİ

Okulumuzun Uygulaması Yakında Google Play Store’da Previous Post
Eğitim Öğretim Desteği Başvurusu Next Post