2014/2015 Eğitim – Öğretim Yılı Kitap ve İhtiyaç Listeleri

Sayın Veli,

2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrencilerimizin kullanacakları kitap ve malzemeler, kıyafetler, yemek hizmeti gibi konularda sizleri bilgilendirmek isteriz.

• Öğrencilerimizin kullanacağı kitaplar ile ilgili listeler aşağıdaki linklerde mevcuttur. Bu listelerde hangi kitapların nereden ve ne zaman temin edilebileceği bilgileri bulunmaktadır. Anasınıflarının kullanacakları kitaplar sınıf öğretmenlerinde olacaktır.

• Öğrencilerimizin kırtasiye listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

• Okul forması ve eşofmanları 25 Ağustos-19 Eylül 2014 tarihleri arasında okulda satışa sunulacaktır. Anasınıfında serbest kıyafet giyilecek olup beden eğitimi dersi ve okul gezilerinde okul eşofmanları giyilecektir. ( Okul eşofmanları ve formalarında bazı değişiklikler yapılmıştır. Ellerinde mevcut okul forması ve eşofmanı bulunan öğrencilerimiz bir yıl daha kullanabileceklerdir.)

• Okulumuzdan yemek hizmeti alacak olan öğrencilerimiz öğle yemeği dışında bu yıl ayrıca bir sabah, bir de öğleden sonra olmak üzere iki ara öğün alacaklardır. Bu öğünlerin ücreti daha önce belirtilen ücrete dahildir. ( Anasınıfı için sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi ara öğün uygulaması aynen devam edecektir.)

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

KİTAP LİSTELERİ

İLKOKUL 1. Sınıflar Kitap Listesi