Sahaflar Çarşısı Gezisi

ASLIHAN PASAJI SAHAFLAR ÇARŞISI GEZİMİZ

“ GEÇMİŞ VE BUGÜN İLİŞKİSİ “ teması kapsamında 7-A sınıfı ile 3.12.2013 tarihinde “Aslıhan Pasajı Sahaflar Çarşısı’na gerçekleştirdiğimiz gezimizde, eski kitaplar, dergiler ve fotoğraflarda öğrencilerimizle geçmişin izlerini keşfetmeye çalıştık. Eski çizgi romanlar,film afişleri ve geçmişin şaşırtıcı ve bir o kadar da ilgi çekici nesneleriyle tanışan öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ve geçmişin bu nesnelerde hala canlılığını sürdürüyor oluşuna ilişkin yaşadıkları farkındalık, görülmeye değerdi.Gezinin tatlı yorgunluğunu pasajı kafesinde bir şeyler yiyip içerek ve günün değerlendirmesini yaparak üzerlerinden atan öğrencilerimizle okulumuza döndüğümüzde sanki yeni ülkeler gezmiş ve yeni hayatlarla tanışmış kadar kendimizi zenginleşmiş hissettik.

İznik Zeytin Toplama Turu Previous Post
Çocuk Hakları Günü Next Post