Cheetos İstanbul’un En Hızlısı “Evrim” de!..

İstanbul Atletizm İl Temsilciliği’nin organize ettiği “Cheetos İstanbul’un En Hızlısı” yarışmalarına okulumuz öğrencileri ile katılım gösterdik. Yarışmaların ilk ayağı Avrupa Yakası elemeleriydi. Öğrencimiz Eren Hill 2007 Erkekler, Maya Feiland 2005 Kızlar kategorilerinde Avrupa Yakası 1.si olurlarken, Efe Akıncı 2007 Erkekler de 8’inci, Ayşe Doğa Ertuğrul’da 2007 Kızlar da 11.inci olarak yarı finallere katılma hakkı kazanmış oldular.

İlk 12’ye kalanların dereceye aldığı yarı finaller yarışmaların ikinci ayağını oluşturdu. Bu yarışmaya Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası’nda dereceye giren öğrenciler katıldılar. Bu yarışmanın sonucunda da öğrencimiz Eren Hill 1’inci olurken, Maya Feiland 7. sırada yer aldı.

Yarışmaların son ayağını oluşturan final müsabakası ise 17 Şubat Cuma günü Aslı Çakır Alptekin Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Final koşusu sonucunda Eren Hill İstanbul 1.si, Maya Feiland ise İstanbul 7.si olmuştur.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kabataş Erkek Lisesi Gezimiz Previous Post
Devam Maker Faire – Bilim Fuarı’ndaydık Next Post