loader image
Özel Evrim Okulları
“Balkonuna Hayat Ver!” Yarışması Sonuçlandı

HAYATI GÜZELLEŞTİRMEYE YAŞADIĞIMIZ YERDEN BAŞLARSAK bu yaşadığımız kente katkı sağlamanın da önemli adımlarından biri olacaktır.
Bu düşünceden yola çıkarak “Balkonuna Hayat Ver!” başlığında ÖZEL EVRİM OKULLARI olarak düzenlediğimiz yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimizin bu konuya gösterdikleri ilgi, emek ve çabayla yarattıkları güzellikler seçici kurulumuz tarafından değerlendirilmiştir. Değerlendirmeler önceki ve sonraki fotoğraflar incelenerek yapılmıştır. İki sürece ait fotoğrafların teslim edilmiş olması birinci koşul olarak kabul edilmiştir.
Yarışmayı kazanan ilk üç öğrencimiz 11 Haziran 2015 günü okulumuzca düzenlenen Okul Pikniği etkinliği için “OKUL PİKNİĞİ TEK KİŞİLİK DAVETİYE ödülü”,
Ayrıca okulumuzun terasına hayat verme çalışmalarına katkı sağlayan öğrencilerimiz çaba ve emeklerinden dolayı “PASTA VE İÇECEK ödülü, almaya hak kazanmışlardır.
Ödüller öğrencilerimize Okul Müdürümüz Polin Ökke tarafından takdim edilmiştir.
Özel Evrim Okulları olarak yarışmayı kazanan tüm öğrencimizi kutluyoruz. Onlarla gurur duyuyor ve bu konudaki duyarlılıklarının devamını diliyoruz.

Kısa Film Şenliğimizin İkincisini Gerçekleştirdik Previous Post
Uluslararası Okullarda Orman Programı Çalışmalarımızı Sonuçlandırdık Next Post