2013 /2014 Mezuniyet Yemeği

3 Haziran 2014 Salı günü okulumuz 8. sınıf öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadık. Robert Kolejliler Vakfı Clup Bizimtepe’de gerçekleştirdiğimiz mezuniyet töreninde öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve onların aileleriyle birlikte yemekler yedik, şarkılar söyledik, dans ettik. Kurucu temsilcimiz Sayın Jacky DOYEN, Okul Müdürümüz Sayın Polin ÖKKE ve Müdür Yardımcımız Sayın Safiye DEMİR’in öğrencilere hediyelerini vermeleriyle devam gecede, bir yandan minik çocuklarımızın büyüdüğüne bir kez daha şahit olmanın verdiği gururu yaşarken bir yandan da onlardan ayrılıyor olmanın hüznünü hissettik. Her zaman Evrim ailesinin bir parçası olarak kalacaklarına emin olduğumuz genç öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.

Sokakta Yaşayan Çocuklar Yararına Garaj Satışı Yapıldı Previous Post
Mezun Öğrencimiz Elmas Serdar Yekta 4′ Concrso Internazionale Milano 11-15 Guiggno 2014 Piyano Yarışmasında Dünya 3.sü Oldu Next Post