Özel Evrim Okulları Kısa Film Şenliği

Okulumuzun Türkçe Bölümü’nün organize ettiği ” Kısa Film Şenliği” öncesinde öğrencilerimiz film çekim ekipleri oluşturdular. Kendi filmlerinin yapımcısı, prodüksiyon amiri, yönetmeni, senaristi, oyuncusu ve daha neleri neleri oldular. Okulu bir film platosuna dönüştürdüler. Okulun çeşitli mekanlarında film seti oluşturup çekimler yaptılar. Kurgu ve montaj gibi aşamaları deneyimlediler. Birlikte ekip olmanın ve birlikte bir ürün yaratmanın mutluluğunu yaşadılar. Film çekme heyecanını paylaştılar.
Evrim Kütüphane’de izleyiciyle buluşan kısa filmlerin oscar tadında ödülleri gösterim sonrası sahiplerini buldu.
Bu yıl birincisi gerçekleşen “ÖZEL EVRİM OKULLARI KISA FİLM ŞENLİĞİ” nin bir başlangıç olmasını ve her yıl daha geniş katılımlarla devam etmesini diliyoruz…

ÖDÜL ALAN FİLMLER

• EN İYİ FİLM-OKULDA KATİL VAR-7A