Ortaokul Atatürk Arboretumu Gezisi

TÜRÇEV Okullarda Orman ve Eko Okullar projesi kapsamında 6. sınıf öğrencilerimizle 20 Mayıs Çarşamba günü, bilimsel çalışma ve gözlem amacıyla çeşitli bitki türlerinin bir araya getirilerek oluşturulduğu, Belgrad Ormanı’nın bir parçası olan Atatürk Arboretumu’na gittik. İçinde 1500’ü aşkın bitki türü barındıran arboretumda doğayla iç içe olmanın keyfini yaşarken aynı zamanda çeşitli ağaçları inceleme fırsatı da bulduk. Bir yandan bu güzel ağaç parkında doğa yürüyüşümüze devam ederken bir yandan da gördüğümüz ağaç ve çiçeklerin fotoğraflarını çekme şansı yakaladık. Öğrencilerimizin doğa sevgisi ve çevre ile ilgili duyarlılıklarını arttırmaya amaçladığımız gezimizi keyifli bir şekilde sonlandırarak okulumuza döndük.

Mehmet Ege Çokyaşar’a Değerli Katkılarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz Previous Post
“Farklı Perspektiflerden Tarih Konularının Algılanması” Konulu Seminerimiz Basında Yer Aldı Next Post