“Görmemek Engel Değildir” Projemizle Uluslar Arası Lions Kulüpler Birliği 118t Yönetim Çevresi Hizmet Yarışması 1.Liği Ödülünü Kazandık

Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ve Ulus Lions Kulübüyle ortak yürüttüğümüz görme engelli kardeşlerimizle birlikte aynı kitapları okuyarak paylaşma ve kitaplarla ilgili Gülten Dayıoğlu söyleşisiyle bitirdiğimiz etkinliğimiz, ULUSLAR ARASI LİONS KULÜPLER BİRLİĞİ 118T YÖNETİM ÇEVRESİ HİZMET YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ ödüllüne layık görüldü. Sevincimizi tüm okulumuz ve görme engelli kardeşlerimizle paylaşıyoruz.

Mezun Öğrencimiz Elmas Serdar Yekta 4′ Concrso Internazionale Milano 11-15 Guiggno 2014 Piyano Yarışmasında Dünya 3.sü Oldu Previous Post
Malta Yaz Okulu Gezisi Next Post