Balıkçılık Teknolojisi Mühendisi Can Yardımcıoğlu Okulumuzdaydı

9 Kasım Pazartesi okulumuzda Rehberlik servisi tarafından yapılan meslek tanıtımı etkinliğinde, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisi Can Yardımcıoğlu öğrencilere mesleğini tanıttı. 4, 5 ve 6. sınıfların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Can Bey bizlere mesleğinin zor ama eğlenceli yanlarını, anılarını da paylaşarak, hazırladığı sunumla anlattı. Köpek balıkları ile yaşadığı korkutucu anları, köpek balığı ile karşı karşıya kalırken ne yapmamız gerektiği, dalış yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve denizlerin canlılar için öneminden bahsetti. Aynı zamanda haftada en az iki kez balık tüketmemizin gelişimimiz açısından önemli olduğuna da dikkat çekti. Sunum sonrasında ise öğrencilerin sorularını cevapladı.
Kendisine, bize yaptığı bu eğlenceli meslek tanıtımı için küçük bir hediye vererek teşekkür ettik.

Evrim Öğrencileri Seçimini Yaptı Previous Post
10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Next Post