10 Aralık İnsan Hakları Günü

İNSAN HAKLARI HAFTASI

İNSAN HAKLARI HAFTASINDA ULUSLARASI AF ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİ İLE ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPTIK

10 Aralık İnsan Hakları Gününe hazırlık olarak İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’ndeki ve TC Anayasası’ndaki temel hak ve özgürlüklerimiz ve Çocuk Hakları Bildirgesi’ndeki maddelerin üzerinde çocuklarımızın hazırladığı “ Medyadaki İnsan Hakları İhlalleri ve Hak ve Özgürlüklerimiz” temalı gazete tarama ve analiz çalışmaları Doç. Dr. Zeynep Kıvılcım ve diğer Uluslar Arası Af Örgütü görevlisi Cennet Özcömert, Uluslar Arası Af Örgütü gönüllüsü Avukat Muhsin Kemal Şimşek rehberliğinde çocuklarımızın insanlık bilincine ilişkin heyecanını yansıtan yoğun bir süreç içerisinde gerçekleştirildi. 4-A ve 4-B sınıfları öğretmenlerinin başlatıp sürdürdüğü bu projenin bir başka ayağı da bu gazete tarama ve analizi çalışmasının afişlere dönüştürülerek okul panolarında sergilenmesiydi. Çocuklarımızı insanlık ülküsüyle buluşturma çabamızda bize desteklerini esirgemeyen tüm Uluslararası Af Örgütü Türkiye temsilcilerine teşekkürler.

Yön Bulma – Heybeliada Previous Post
İznik Zeytin Toplama Turu Next Post