30.Yıl Festivali

2-3 ve 4 Mayıs tarihlerinde 30.Yıl Festivali yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Festival nedeniyle 30 Nisan Salı, 2 Mayıs Perşembe, 3 Mayıs Cuma ve 4 Mayıs Cumartesi okul bahçelerine özel araç giriş-çıkışı yapılmayacaktır. Özel araçla gelen öğrenciler okul yaya giriş kapısının önünde inip okula giriş yapacaklardır.

Okul çıkışında yine özel araçla gelen velilerimiz okul yaya giriş kapısının önünden çocuklarını alabileceklerdir.
Servisle gelen öğrencilerimiz için normal uygulama devam edecektir.

Festivalin ilk günü (2 Mayıs 2013 Perşembe ) bütün öğrencilerimiz (anasınıfı hariç) okul eşofmanıyla okula geleceklerdir.

Festivalin ikinci ve üçüncü günü (3-4 Mayıs 2013) serbest kıyafet ile okula geleceklerdir.

Festival günü görevli olacak öğrenciler için kıyafet hakkındaki açıklamayı ilgili öğretmenler yapacaktır.

Saygılarımızla,

Çılgın Profesörler Previous Post