loader image
Özel Evrim Okulları
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Aday Kayıtlarımız Başlamıştır

Kayıt Kabul Süreci

29.02.2016- 01.04.2016 tarihleri arasında 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı ön görüşmelerimiz başlayacaktır. Okulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu gezmek isteyen ziyaretçilerimizin, önceden okul sekreterliğimizden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumaktır.

ANASINIFI
2011 ve 2012 doğumlu öğrencilerden sınırlı kontenjan oranında, aday kayıt yöntemiyle öğrenci alınacaktır. Öğrencilerin yaş dönemi özelliklerine göre beklenen gelişim ölçütlerinin ve geldiği sınıf düzeyinin becerilerinin göz önünde bulundurulduğu Öğrenci Tanıma Görüşmeleri gerçekleştirilir.

1.SINIF
Önümüzdeki sene 1.Sınıfa okulumuzun mevcut anasınıflarından gelecek olan öğrenciler kayıt yaptıracaklar. Bu nedenle kontenjanlarımız dolmuştur. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

2., 3., 4., 5.,6., 7. VE 8. SINIFLAR
Ara sınıflara alınacak öğrenciler sınıflardaki kontenjan açığı durumunda Seviye Belirleme Sınavı ve Öğrenci Tanıma görüşmeleri ile belirlenecektir. Öğrenci almak amacıyla açılan düzey belirleme sınavı Okul İdaresi tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yürütülür. Okul sekreterliğinden alınan randevularla görüşmeler gerçekleştirilmektedir.

Sınava girebilmek için gerekli belgeler:

– Adayın kimlik fotokopisi
– Okul tarafından verilecek sınav giriş formu

KESİN KAYITTA İSTENEN GEREKLİ BELGELER

– Öğrenciye ait 4 adet vesikalık fotoğraf
– Öğrencinin, nüfus cüzdan fotokopisi
– İkametgah belgesi
– Okul ücretinin 1.taksiti

Belirtilen belgeler okul idaresine teslim edilir. Kayıt sırasında Okul tarafından verilecek belge bizzat öğrenci velisi tarafından doldurulacaktır. Ara sınıflara nakil gelecek öğrencilerin resmi evrakları, kayıt işlemlerini takiben, öğrencinin geldiği okulla okul idaremiz arasında yapılan yazışmalar sonucunda gerçekleştirilir.

Özel Evrim Okulları Kodlama Saati (Hour Of Code) Previous Post
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELEDE “SEN DE BİR IŞIK TUT” 7 KITA + EVRİM OKULLARI DOĞA İÇİN IŞIĞINI KAPATIYOR Next Post